goed voor haar

‘GOED VOOR HAAR’
– Dé cursus natuurlijke haarverzorging – 🌏 Wil jij gezond en sterk haar met natuurlijke producten?

🌍 Zelfredzaam zijn en samenwerken met de natuur?

🌎 Je keukenkastje en het bos gebruiken voor jouw welzijn?

🌏 Wéten wat goed voor je is?

🌍 Niet overgeleverd zijn aan enorme bedrijven die vooral winst willen maken?

🌎 Elke dag met een gezonde bos met haar de deur uit lopen?

🌏 En daar ook nog eens een hoop geld op besparen?

Dan is dit voor jou 💚

cursus natuurlijke haarverzorging - greenie

 Ik help jou stap voor stap je eigen, natuurlijke shampoo bar maken. 

Je ontdekt exact de stappen die je mag zetten om jouw haarverzorging volledig natuurlijk en DIY in te richten.

Je krijgt alle tools voor verzorging- en styling- producten. Ook in het geval van hoofdhuidproblemen. Je hebt geen drogist meer nodig!

 • Je bepaalt zelf wat je gebruikt
 • Je hebt een enorme natuurlijke schatkist tot je beschikking
 • Ontdekt waar ingrediënten voor dienen en vaak kan je ze op meerdere manieren toepassen dan enkel je haar
 • Met relatief weinig kennis, maak je veel verschil
 • Hierdoor heb je grote impact op je welzijn, je zelfredzaamheid én moeder Aarde

Weet jij dat het anders kan en moet, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of zie je door de bomen het bos niet meer?

cursus natuurlijke haarverzorging
cursus natuurlijke haarverzorging - greeniehaarverbetering
Ontdekking van de kracht van de natuur
cursus natuurlijke haarverzorging - greenie 2022
Next level haarverbetering

Polletje piekhaar

Vroeger had ik sliertige lokken, dun en breekbaar, niet in staat om langer te groeien dan tot over m’n schouders. Ik dacht dat ik gewoon rothaar had. 


Destijds wist ik niet dat ik m’n haar onbedoeld telkens uit balans bracht, met producten die me gevangen hielden in een vicieuze cirkel; “wassen” (lees: strippen van hetgeen wat het juist nodig heeft) , zacht en zwaar maken met conditioner en veel stylingproducten om het weer een beetje in model te krijgen, waardoor ik het weer moest wassen.  Hierdoor had het geen energie gezond te zijn en te groeien.

 

SLS

Het omslagpunt

 

Tijdens mijn zwangerschap in 2016, vastberaden om m’n spruit alleen maar het beste te geven, ontdekte ik hoeveel troep er in cosmetica wordt gedoogd. Ingrediënten die je interne systemen verstoren, problemen creëren waarvoor je weer andere producten nodig hebt en ook de Aarde zwaar belasten. Lees er meer over op bijvoorbeeld www.tegengif.nl.

 

Ik wilde dat anders doen! Zo ontdekte ik de wereld van het DIY’en (Do It Yourself) en kwam erachter dat je met weinig ingrediënten, die vaak nu al in je keukenkastje of in de natuur te vinden zijn, jezelf super goed kan verzorgen! Nu maak ik bijna alle verzorgingsproducten zelf, ik heb geen drogist meer nodig en m’n huid en haar zijn enorm verbeterd. Deze kennis hoort wat mij betreft op scholen thuis, maar gezien dat nog niet zo ver is, maak ik het voor jou. 

 

Haarverzorging is m’n specialisme; ik geef workshops, treatments, DIY pakketten, veel gratis online content (YouTube en Instagram) en deze online cursus. De komende jaren wil ik meer cursussen maken over vergeten kennis, om zo de kracht van de natuur weer bij jou terug te brengen.

 

DIY shampoo bar
DIY shampoo bar
DIY shampoo bar

Wil jij impact maken op jouw welzijn,
op je zelfredzaamheid en de Aarde het respect geven dat ze verdient?

Wil je:

 
 • Makkelijk veel beter haar en een gezonde hoofdhuid?
 • Vol vertrouwen de mooiste haarproducten maken?
 • De rijkdom van de natuur inzetten voor je welzijn?
 • Zeflredzamer zijn?
 • Een hoop geld besparen?
 • Nooit meer twijfelend in de drogist staan?
 • Argwanen de ingrediëntenlijst proberen te ontcijferen?
 • Je haar los gooien zonder je schouders te checken op schilfers of te veel losse haren?
 • Zonder moeite volume en glans hebben?
 • Erachter komen dat je pijpenkrullen hebt?

Ontdekken wat eigenlijk iedereen zou moeten weten, namelijk de basis van hoe je jezelf verzorgt met natuurlijke producten die overal voor handen zijn!

Maar wie is Greenie dan?

Het gezicht achter Greenie is Renée van Bussel. Een dame die zich met hart en ziel in zet voor de transitie naar een betere, eerlijke, vrijere wereld, waarbij liefde voor jezelf, elkaar en moeder Aarde voorop staat. Dat klinkt in video beter:

 

Wat krijg ik precies?

Gezonder haar wat in balans is, zoals moeder natuur het bedoeld heeft. In drie modules leer je een life long skill om je eigen (haar)verzorging te kunnen maken, precies aangepast op jouw haarbehoeften. Zelfredzaam en zelfzeker op naar gezond haar.

Module 1

Na het volgen van de eerste module, heb je een andere kijk op jouw haar en staat er een prachtige basis voor je natuurlijke haarverzorging. Vanaf dat moment ben je niet meer overgeleverd aan de marketingmachine van de cosmetica bedrijven, je weet namelijk hoe je je haar kan lezen en een gezonde haardos kan bereiken. Concrete kennis waar je een leven lang op kan bouwen.

Module 2

Hierin krijg je meer dan 50 ingrediënten aangereikt, die je kan verwerken in diverse producten, van shampoo bar tot scalp scrub, masker en stylingproduct. Wat werkt waarvoor. Je weet het, voor nu en voor altijd. Niet alleen in je haarverzorging, maar over all om je welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen. Kleisoorten, etherische en plantaardige oliën, kruiden en nog veel meer. Je handen gaan jeuken om aan de slag te gaan en dat doen we ook! Je leert je eigen recepten formuleren en gaat producten maken! Voor ieder denkbaar haartype of probleem zijn er prachtige opties. Ook kan je putten uit een database van beproefde recepten voor verschillende haartypen.

Module 3

De derde module maakt je totaal onafhankelijk. Geen drogist of plastic fles meer nodig! Er wordt ingezoomd op tekorten, problemen of wensen die je hebt voor je kapsel en overal ingrediënten voor aangedragen. Denk aan haaruitval, breekbaar haar, eczeem, psoriasis of een eeuwig droge huid. De natuur heeft overal liefdevolle oplossingen voor!

Maskers, gels, droogshampoo, styling en recepten voor veel voorkomende haar- en hoofdhuidproblemen. Ik heb al jaren geen haarproducten meer gekocht. En met mij een enthousiaste club deelnemers!

goed voor haar
goed voor haar
goed voor haar
cursus natuurlijke haarverzorging

Beste producten

Ook maak ik je wegwijs in de webshop-jungle. Je krijgt je tips en kortingscodes om bij de beste webshops mijn persoonlijke favorieten te scoren. voor ieder wat wils. Ik neem je op alle vlakken bij de hand. Je hoeft niets zelf uit te zoeken. Mag wel natuurlijk 😉

Samen is beter dan alleen

Jouw upgrade hoef je niet alleen te beleven. Deze cursus natuurlijke haarverzorging komt met een online community, waar je samen met andere haarminnaars, je resultaten kan delen en je vragen kan stellen. Uiteraard is mijn expertise ook altijd in te schakelen! I’m happy to help.

VIP

Wil je graag dat ik jou persoonlijk coach naar beter haar? Boek dan het VIP pakket! 

In een persoonlijk consult help ik je met alles waar je vragen over hebt. Samen doorlopen we de haareigenschappen en ik adviseer je welke ingrediënten goed aan zouden sluiten. Na dit gesprek krijg je van mij een document toegestuurd met de stappen die je kan nemen. Na enkele maanden hebben we een evaluatiemoment.

vip goed voor haar
greenie haarverbetering

Veelgestelde vragen

Je kan er zo veel tijd in steken als je wil. Wil je graag rechtstreeks naar het maakproces, kan je recepten downloaden en aan de slag. Wil jij de diepte in en alles weten van je haar en hoe de ingrediënten werken, kan je jezelf helemaal onderdompelen in de materie. Je mag er lang en kort over doen.

Eén jaar. Na een jaar krijg je de mogelijkheid jouw toegang tot de cursus te verlengen.

Bij de cursus hoort een Facebook Community waar we duo's gaan vormen en elkaar gaan inspireren met ideeën en resultaten. Je kan hier je vragen stellen en uiteraard sta ik ook altijd paraat om via mail, Instagram of Facebook je vragen te beantwoorden. 

Je kan het zo gek maken als je zelf wil, maar omgerekend kost een gemiddelde bar zo’n 3 euro om te maken. Je bestelt meestal meer dan voor 1 product en hebt dan dus een voorraadje om de mooiste producten mee te maken. Voor jezelf, je gezin, je vrienden en familie. 

95% van de ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur. Een klein deel heeft een natuurlijke oorsprong maar is bewerkt. Ook deze producten zijn mild en weinig belastend voor het milieu. Schuimmiddelen en zeep, worden gemaakt door plantaardige olie te laten reageren met meestal een soort zout. Dit is in het geval van de schuimmiddelen uit deze cursus ook zo. Er is één schuimmiddel die een synthetisch component heeft, maar deze hoeft niet gebruikt te worden als je dat niet wil. Een andere manier waarop een ingrediënt bewerkt kan zijn, is door hydrolyse. Een proces waarbij een molecuul kleiner wordt gemaakt, waardoor het beter opneembaar is voor de haaschacht. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van synthetische toevoegingen. 

Ook daarin word je wegwijs gemaakt. Je krijgt je tips en kortingscodes om bij de beste webshops mijn persoonlijke favorieten te scoren. Voor ieder wat wils. 

Een gasfornuis of andere hittebron, kleine kookpan, theekopje, shampoo bar mal (bijvoorbeeld siliconen cupcake vorm), roerspatel (van plastic of glas) en bakpapiertje. Het meeste hiervan heb je al in de keuken waarschijnlijk.

Ja! Je moet kunnen lezen en wegen, roeren en shinen. Het is niet moeilijk, alleen even weten hoe het werkt.

Ja, mail me op info@gogreenie.nl voor een persoonlijk aanbod of check de agenda of er iets gepland is. 

JA! Juist dan is het een goed idee je haarverzorging mild en natuurlijk in te richten. In de cursus ook ingrediënten die juist fijn zijn bij haar- en hoofdhuidproblemen. Ben je in behandeling bij een specialist, win dan bij je behandelend arts advies in. 

Als het je niet bevalt ga ik graag een persoonlijk gesprek met je aan om je dusdanig te helpen dat je verder kan. Lukt het echt niet en heb je hier gegronde redenen voor, kan je binnen 14 dagen je geld terug krijgen. 

before and after greenie

Goed Voor Haar

Online cursus natuurlijke haarverzorging

💚  Jaar lang toegang tot 3 super rijke modules
💚 Zelfredzaam en zelfzeker team met Moeder Natuur
💚 Community met gelijkgestemden
💚 Gegarandeerd beter haar

💚 Snel en gemakkelijk terugverdiend!

VIP

Alle bovenstaande mét persoonlijke begeleiding

natuurlijke haarverzorging - Kinder shampoo bar
natuurlijke haarverzorging - Kinder shampoo beer
shampoo bar recept
shampoo bar recept
shampoo bar recept - Charley krul gezond haar
natuurlijke haarverzorging - Haar kruiden
shampoo bar recept

Goed Voor Haar

Online cursus natuurlijke haarverzorging

💚  Jaar lang toegang tot 3 super rijke modules
💚 Zelfredzaam en zelfzeker team met Moeder Natuur
💚 Community met gelijkgestemden
💚 Gegarandeerd beter haar

💚 Binnen enkele jaren makkelijk terugverdiend!

VIP

Alle bovenstaande mét persoonlijke begeleiding

Ik wil graag meer weten!

Winkelwagen
Toevoegen aan de wachtlijst Wij informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top