banner goed voor haar

Beter haar in een half jaar!

Wil jij gezond en sterk haar? 

 

En daar ook nog eens een

hoop geld op besparen?

 

Elke dag met een stralend

kapsel de deur uit lopen?

 

Dat je haar mag shinen

zoals moeder natuur

het bedoelt heeft?!

:
:
:
Greenie haar

 Ik help jou stap voor stap je eigen, natuurlijke shampoo bar maken. En dat niet alleen…

Je ontdekt exact de stappen die je moet zetten om jouw haarverzorging volledig natuurlijk en DIY in te richten.

 • Wil je gezond en sterk haar?
 • Waarbij je volledig zelf bepaald wat je hiervoor gebruikt?
 • Wil je dat je precies weet wat jouw haar nodig heeft?
 • En in welke natuurlijke producten je dit kan vinden?

Weet jij dat jouw haar veel beter kan zijn dan dat het nu is?

ONLINE PROGRAMMA

GOED VOOR HAAR

Ontdek het maken van natuurvriendelijke shampoo bars

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in deze pre-sale!

Verkoopprijs: € 99,-

PRIJS VANDAAG: €55,-

Als je je aanmeldt voor deze pre-sale krijg je als eerste toegang tot de modules. Module 1 zal eind januari gelanceerd worden en iedere daaropvolgende maand een nieuwe module. In totaal zijn er 3 modules met meer dan 15 lessen, video’s, recepten, opdrachten en nog veel meer. Je kan de modules op je eigen tempo doorlopen.

Bij dit programma hoort ook een community, zodat je kan connecten met andere hairlovers, elkaar kan inspireren en je vragen kan stellen. Hier mag je ook een aantal fijne bonussen verwachten!

Wil je dat ik je persoonlijk coach naar beter haar? Ga dan voor het VIP-PAKKET! Voor een kleine bijbetaling hebben we een consult waarin ik meekijk naar je recept, al je vragen beantwoord en je tips geef!

Pre-sale is voorbij!!
invest in your hair greenie

Beter haar in een half jaar!

 

 • Hoe krijg ik die mooie, glanzende haardos?
 • Dat gezonde haar wat goed zit?
 • Ik ben klaar met dof, breekbaar haar, of een te vette hoofdhuid!
 • Ik heb genoeg van schilfers en jeuk?
 • Ik wil gewoon zeker weten dat m’n producten goed en natuurvriendelijk zijn, zonder de ingrediëntenlijst met argwaan te moeten ontleden!

Telkens weer de twijfel bij het shampoo schap of bij het lezen van blogs, wat is nu goed?

Voor je haar, je portemonnee én moeder Aarde?

Het leven is te kort om niet elke dag te stralen!

Ik herken het allemaal

Toen ik jong was, noemde mijn moeder me wel eens “Polletje Piekhaar”

Sliertige lokken, dun en breekbaar, niet in staat om langer te groeien dan tot m’n schouders. Ik dacht gewoon dat ik rot haar had. In m’n twintiger jaren verbeterde het een stuk door goede voeding. Maar een mooie, volle, glanzende bos zat er nog niet in. Ik had het altijd in een staart en had een schap vol producten om er wat van te maken.

Ik mishandelde m’n haar met – zo weet ik nu – producten die me gevangen hielden in een vicieuze cirkel; “wassen” (lees: strippen van hetgeen wat het juist nodig heeft) , zacht en zwaar maken met conditioner en veel stylingproducten om het weer een beetje in model te krijgen, waardoor ik het weer moest wassen. Mijn arme hoofdhuid en haren..

greenie haarverbetering
Ontdekking van DIY shampoo bar
Next level haarverbetering zonder stylingproducten!

Door het laten staan van alle heftige producten en over te stappen naar milde en natuurlijke ingrediënten, ging mijn haar met sprongen vooruit. Doordat het niet zo uitdroogde door o.a. de sulfaten, hoefde ik geen conditioner meer te gebruiken en had ik instant volume. Jaren van lezen, onderzoeken, uitpluizen, experimenteren en proberen, falen en opstaan, hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik voel en zie in een oogopslag waar m’n haar om vraagt en heb tal van prachtige goodies, waar ik een heerlijk masker of ander product mee maak. Het is echt een way of life geworden en ik zou het voor geen goud meer willen inruilen.

Wil jij impact maken met jouw uitstraling en zelfzekerheid? En tegelijkertijd je impact op het milieu minimaliseren? Wil je:

 • Met vertrouwen je haar los gooien?
 • Zonder moeite volume en glans hebben?
 • Erachter komen dat je pijpenkrullen hebt?
 • Niet meer je schouders checken op schilfers of veel te veel losse haren?
 • Stralend over straat en knipogend naar je spiegelbeeld?

Binnen enkele maanden kan het zo zijn.

workshop actie
olie in shampoo bar

Mijn naam is Renée van Bussel en met Greenie wijs ik je de weg terug naar natuurlijke verzorging. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke haarverzorging en geef al jaren workshops en lezingen over dit onderwerp, maak op maat gemaakte DIY-pakketten en heb een e-book geschreven hierover. Ook werk ik in een natuurlijke haarsalon waar ik mensen 1 op 1 help naar beter, natuurlijker haar. Iedereen prachtig haar met natuurlijke producten, dat is mijn missie. Om zo mensen te laten shinen en de aarde te ontlasten. 

Handen in het haar greenie

WAT KRIJG IK PRECIES?

Ten eerste, gezonder haar wat in balans is, zoals moeder natuur het bedoeld heeft. In drie modules leer je een life long skill om je eigen haarverzorging te kunnen maken, precies aangepast op jouw haarbehoeften. Zelfredzaam en zelfzeker op naar gezond haar.

 

Module 1

Na het volgen van de eerste module, heb je een andere kijk op jouw haar en staat er een prachtige basis voor je natuurlijke haarverzorging. Vanaf dat moment ben je niet meer overgeleverd aan de marketingmachine van de cosmetica bedrijven, je weet namelijk hoe je je haar kan lezen en een gezonde haardos kan bereiken. Concrete kennis waar je een leven lang op kan bouwen.

 

Module 2

Hierin krijg je zo’n 50 ingrediënten aangereikt, die je kan verwerken in je shampoo bar en je andere haarverzorgingsproducten. Wat werkt waarvoor. Je weet het, voor nu en voor altijd. Niet alleen in je haarverzorging, maar over all om je welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen. Kleisoorten, etherische en plantaardige oliën, kruiden en nog veel meer. Je handen gaan jeuken om aan de slag te gaan en dat doen we ook! Je leert je eigen recepten formuleren en gaat shampoo bars maken! Voor ieder denkbaar haartype zijn er prachtige opties. Ook kan je putten uit een database van beproefde recepten voor verschillende haartypen.

Beste producten

Ook maak ik je wegwijs in de webshop-jungle. Je krijgt je tips en kortingscodes om bij de beste webshops mijn persoonlijke favorieten te scoren. Voor ieder wat wils. Etiketten lezen is een kunst en pareltjes heb ik voor je ontdekt. Ik neem je op alle vlakken bij de hand. Je hoeft niets zelf uit te zoeken. Mag wel natuurlijk 😉

Derde module

De derde module maakt je totaal onafhankelijk. Geen drogist of plastic fles meer nodig! Alle tools om je haarverzorgingsroutine van A tot Z natuurlijk in te richten. Maskers, gels, droogshampoo, styling en recepten voor veel voorkomende haar- en hoofdhuidproblemen. Ik heb al jaren geen haarproducten meer gekocht. En dat is maar goed ook.

Samen is beter dan alleen

Jouw gehele haarupgrade hoef je niet alleen te beleven. De cursus komt met een online community, waar je samen met andere haarminnaars, je resultaten kan delen en je vragen kan stellen. Uiteraard is mijn expertise ook altijd in te schakelen! I’m happy to help.

VIP

Wil je graag dat ik jou persoonlijk coach naar beter haar? Boek dan het VIP pakket! In een persoonlijk consult kijk ik mee naar je recept, krijg je al je vragen beantwoord en vormen we samen een team op weg naar jouw bos met stralend haar.

PRE-SALE

LET OP dit is een pre-sale. Je krijgt de hele cursus voor een sterk gereduceerd tarief. Onderaan de page meer over de prijs en bonussen. De cursus wordt over de komende maanden voor jou als eerste, beschikbaar. Eind januari komt de eerste module live en kan jouw avontuur in de wondere wereld van de natuurlijke haarverzorging starten.

 

review goed voor haar
review goed voor haar
review goed voor haar
Winkelwagen
Scroll naar top