Greenie #16: Haarverzorging tot in de puntjes

Meer volume, minder wassen, beter voor het milieu, helemaal naar behoefte voor jouw haar. Whoppaa!! Het gaat lekker met de shampoobars! Ik was mijn haar nu ongeveer een jaar met shampoobars en ik ben er super blij mee. Ook vrienden en familie weten me inmiddels te vinden. Omdat niet iedereen hetzelfde haar heeft, heb ik een testpanel verzameld om voor diverse haartypen een goede bar + conditioner te ontwikkelen. Binnenkort staan er een aantal workshops op de planning, dus als je ook interesse hebt in een gezellige en leerzame workshop: stay tuned!! In dit filmpje pak ik mn goodiepakket uit met allerlei basics en toevoegingen voor mooi, gevoed, glansend haar 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Toevoegen aan de wachtlijst Wij informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar boven